image
logo ImunoMedica

ImunoMedica

Are ca obiectiv însănătoșirea și îmbunătățirea calității vieții pacienților prin servicii medicale centrate pe o abordare complexă, cauzală și integrativă a bolii, ceea ce face ca multe dintre terapii să fie unice în România.
Lucrăm având conștiința că excelența presupune o continuă creștere în performanță, prin adaptarea permanentă la ultimele rezultate ale științelor medicale, prin atenția acordată prevenției și educării unui stil de viață sănătos.
image

MISIUNE

Echipa noastră își dorește să inspire încredere și siguranță, prin crearea unui mediu în care manifestarea dragostei și compasiunii să ne facă pe toți – pacienți, corp medical și administrativ – să ne simțim ca într-o familie. Și pentru că suferința și durerea sau incertitudinea unui diagnostic sunt momente dificile în viața pacientului, dorim să-i fim alături printr-o abordare caldă și empatică.

TERAPII OFERITE

Ne dorim ca ImunoMedica să fie un lider inovator în domeniul sănătății prin identificarea și dezvoltarea unor abordări de perspectivă, care depășesc permanent limitele actului medical devenit convențional. Cercetarea științifică oferă permanent noi astfel de perspective, așa încât considerăm de datoria noastră să folosim tot ceea ce știința medicală ne pune la dispoziție pentru sănătatea și viața pacienților noștri.image

LABORATOR DE
ANALIZE MEDICALE

Clinica ImunoMedica dispune de unul dintre cele mai bine dotate și moderne laboratoare de analize medicale.

Laboratorul de analize medicale ImunoMedica

În afara analizelor uzuale la noi în laborator se pot realiza teste extrem de importante pentru diagnosticarea unor afecțiuni a căror identificare necesită un diagnostic diferențial. Iată numai câteva dintre aceste analize:

  • Teste de chemosensibilitate
  • Determinarea celulelor tumorale circulante
  • Determinarea metalelor grele
  • Profil microbiom
  • Teste de inflamație și permeabilitate intestinală
  • Profil imun
  • Teste de intoleranță alimentară
Mai mult
image

NUTRIȚIE

Pentru bolnavul cronic adesea este destul de greu dacă nu imposibil să-și achiziționeze ingredientele și să-și pregătească masa așa încât să răspundă exigențelor unei diete corespunzătoare recomandărilor medicale.

Având în vedere acestea, în clinica noastră pacienții pot găsi sucurile, salatele sau alimentele potrivite, pregătite în laboratorul propriu din ingrediente de cea mai bună calitate, mai mult decât așa-zisul bio sau eco.

Paraclisul clinicii ImunoMedica
Sănătate spirituală și emoțională

În paraclisul clinicii noastre, pacienții pot afla întregul suport sufletesc de care au nevoie. Experiența ne-a arătat că atunci când pacientul dobândește prin lucrarea credinței pacea sufletească terapiile își împlinesc mult mai ușor efectul așteptat.

Mai mult

TESTIMONIALE

 

Pentru noi dragostea înseamnă să tratăm cu multă atenție și compasiune pacienții, ca și cum ar face parte din familia noastră.
 
Mediul cald și deschis de la ImunoMedica își propune să ofere spațiul în care pacientul este încurajat, are încredere și nădejde și simte că este pus în valoare și ajutat să depășească mai ușor greutatea diagnosticului și solicitarea dată de complexitatea și durata actului terapeutic.

image
Veronica Zaharia
cancer de sân
image
Ioana Camelia Mirescu
cancer de sân
image
Popescu Traian
cancer de prostată
image
Claudia Peret
cancer de sân
image
Fă o programare, de luni până vineri
între orele 7:30 - 19:30!

Serviciu clienți — 031.405.0350

sau scrie-ne și te sunăm noi în maxim 2 ore