Cabinete

Psihoterapie

Medicina integrativă privește persoana ca pe un tot - trup, suflet, duh. Când echilibrul dintre acestea este perturbat, medicamentele nu reprezintă întotdeauna cea mai bună soluție. Psihoterapia asociază diferite maniere de abordare a psihicului, în scopul refacerii echilibrului emoțional, cognitiv, comportamental și, implicit, a celui fiziologic.

Serviciul medical pus la dispoziție de clinica ImunoMedica se bazează pe metode ce au în centru relația cu pacientul. Strategia de intervenție este construită în funcție de nevoile specifice ale fiecărei persoane.

Aflarea diagnosticului și acceptarea bolii, în special în cazul pacienților oncologici, dar și a apropiaților acestora, sunt, de cele mai multe ori, dificil de suportat. Clinica ImunoMedica furnizează servicii profesioniste în domeniul psihologiei clinice ce doresc să normalizeze reacțiile pacienților la aflarea diagnosticului, să ofere sprijin în adaptarea la viața de după diagnostic și în implementarea unui plan de consiliere psihologică integrativă adaptat fiecărui pacient.