Curățarea colonului cu ajutorul hidrocolonoterapiei

Hidrocolonoterapia


Constipația sau tranzitul leneș, balonarea și durerile abdominale, mai ales după masă, nu anunță altceva decât o disbioză intestinală care poate conduce în timp la intoleranțe alimentare, dureri articulare, boli autoimune, anxietate și chiar depresie. Pentru tratarea acestei afecțiuni a microbiomului intestinal, procedura de curățare a colonului cu ajutorul hidrocolonoterapiei este esențială.

Dezvoltarea tehnologiei de analiză genetică bazată pe secvențierea de nouă generație a făcut posibilă identificarea taxonomică a bacteriilor prezente în intestinul uman, cu o diversitate la nivelul de populației de până la 1500 de tulpini diferite și un număr de bacterii de zece ori mai mare decât numărul tuturor celulelor din organismul uman. Astfel a devenit posibilă cercetarea relației dintre funcțiile acestor bacterii intestinale și sănătatea organismului în ansamblu.

Hidrocolonoterapia
În prezent se știe că apariția bolilor metabolice, a bolilor inflamatorii și autoimune, a bolilor neurologice și psihiatrice, și chiar a cancerului, depinde în foarte mare măsură de sănătatea microbiotei.

De aceea este extrem de important să ne menținem microbiomul intestinal într-o stare de sănătate optimă prin curățarea intestinului cu ajutorul hidrocolonoterapiei, alături de alte metode, cum ar fi alimentația sănătoasă, bogată în prebiotice și probiotice, dar și anumite terapii specifice, în cazul când avem de-a face cu o disbioză avansată.

Indicații

 • Afecțiuni gastroenterologice
 • Afecțiuni hepato-biliare
 • Afecțiuni metabolice
 • Afecțiuni dermatologice
 • Afecțiuni neurologice
 • Afecțiuni reumatologice
 • Afecțiuni respiratorii
 • Afecțiuni genito-urinare
 • Afecțiuni venoase
 • Sindromul de oboseală cronică
 • Afecțiuni infecțioase
 • Pericolul acumulării de reziduuri pe pereții colonului
Personalizarea terapiei de curățare a colonului

Personalizarea terapiei de curățare a colonului și

de combatere a efectelor unei malabsorții intestinale cu ajutorul perfuziilor se va face prin alegerea terapiilor cuprinse în pachet.

Terapia poate avea loc doar în urma unei consultații la unul dintre medicii clinicii noastre. Costul consultației este inclus în costul pachetului, dar dacă din oricare motiv nu se va urma terapia, prețul consultației (250 lei) va fi reținut pacientului.


Programare la telefon 031.405.0350
sau completând formularul.


Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii


Alegi o terapie cu numărul de sesiuni pe care le dorești
Hidrocolonoterapia
Complexul B
Antistres
Neuro Forte
Imuno Forte

Date personale

Pachete terapeutice personalizate


Prin pachetele terapeutice venim în întâmpinarea persoanelor care se confruntă cu anumite probleme de sănătate şi mai ales a acelora care sunt preocupaţi să prevină apariţia bolilor cronice. Înaintea instalării oricărei boli există un interval de luni sau chiar ani în care organismul dă semne de slăbiciune, anunţând însăşi afecţiunea care va urma. Acum este momentul în care, dacă intervenim, putem cu eforturi minime să evităm o boală cronică, care s-ar putea să ne scadă mult calitatea vieţii şi durata acesteia, indiferent de eforturile şi cheltuielile pe care le vom face ulterior.

Pachetele terapeutice personalizate te pot ajuta să-ţi menţii sănătatea şi chiar să o redobândeşti.