Pachete de detoxifiere personalizate

Pachete de detoxifiere personalizate


Cum puteți ști dacă aveți probleme cu sistemele de detoxifiere celulară? Cel mai probabil, răspunsul este unul pozitiv, dacă vă confruntați cu unele dintre următoarele simptome:În contextul intoxicării continue a populației cu metalele grele și xenobioticele (medicamente, pesticide, cosmetice, arome, parfumuri, substanțe chimice industriale și poluanți) din mediu, cu hormonii din alimentație, cu antibioticele în exces și o multitudine de excipienți de sinteză, funționarea corectă a mecanismelor de detoxifiere este vitală.

Cauzele apariției tot mai multor patologii, se arată în cercetări recente, sunt legate de toxicitatea celulară. De aceea, curele detox sunt esențiale, însă nu-și pot atinge scopul, dacă organismul este deprivat de acei nutrienți (vitamine, minerale, aminoacizi) implicați fiziologic în procesele de detoxifiere.

Protocolul Formula Detox

Ca suport în prevenția și tratarea patologiilor cauzate de intoxicarea organismului cu metale grele și xenobiotice, Clinica ImunoMedica oferă ca soluție terapeutică protocolul „Formula Detox” care cuprinde terapeutice perfuzabile. Administrarea va fi personalizată, în funcție de deficiențele și afecțiunile constatate de medic și de nevoile pacientului.

Terapiile personalizate
de detoxifiere

 • Cine beneficiază de terapiile detox?

  Terapiile detox se adresează atât persoanelor cu expunere la poluarea mediului ambiant, la la excipienții și aditivii toxici din alimente și produsele de îngrijire personală etc., cât mai ales persoanelor care au probleme cu sistemele de detoxifiere celulară. Studiile ultimilor ani au demonstrat că intoxicarea organismului cu xenobiotice și metale grele poate conduce la apariția celor mai grave boli, de la oboseală cronică și insomnie până la afecțiuni neurologice și psihologice, boli autoimune și cancer.

  Pot beneficia de aceste terapii persoanele care se confruntă cu următoarele simptome:

  • oboseală cronică
  • nervozitate și irascibilitate
  • îngrășare
  • slăbiciune fizică
  • pierderea vitalității
  • insomnie
  • minte încetoșată și probleme de memorie
  • inflamații articulare sau intestinale
 • Care sunt terapiile care pot susține sistemul imunitar?

  Perfuziile cu formula Detox (vitamine, aminoacizi)
  Perfuziile cu Glutation sau cu S-Acetil Glutation
  Perfuziile cu Acid Alfa Lipoic
  Perfuziile cu NAD+ în detox
  Sauna infraroșu
  Drenaj limfatic

 • De ce soluții perfuzabile?

  Perfuziile au avantajul că substanțele nutritive sunt administrate intravenos, fiind în întregime disponibile organismului. În felul acesta, substanțele injectate sunt biodisponibile în procent de 100% și este posibilă dozarea exactă a macronutrienților și micronutrienților, în funcție de scopul terapeutic urmărit.

  Suplimentele alimentare au dezavantajul că irită stomacul sau chiar sunt imposibil de administrat în cantitățile mari necesare pentru reechilibrarea sănătății. De asemenea, cele mai multe dintre suplimente conțin excipienți toxici pentru organism.

Formula Detox

În cazul tulburărilor și bolilor sistemice, poate exista o nevoie crescută de micro/macronutrienți esențiali. Aceștia sunt necesari pentru acea detoxifiere care îmbunătățește întreținerea, stabilizarea și regenerarea sistemelor celulare. Cu ajutorul perfuziei Formula Detox putem compensa deficitele diagnosticate, reglăm metabolismul si stimulăm detoxifierea țesutului conjunctiv. Dacă procesul de detoxifiere este susținut semnificativ, pot fi reduse alergiile, este îmbunătățită utilizarea fierului, iar funcționarea sistemului imunitar este adusă la parametri optimi. În felul acesta, este susținută performanța metabolică a tuturor organelor.


Personalizarea terapiei detox

Personalizarea
terapiei detox

se va face prin alegerea terapiilor cuprinse în pachet. Informații privind beneficiile fiecărei terapii pot fi găsite pe site-ul nostru.

Terapia va avea loc doar în urma unei consultații la unul dintre medicii clinicii noastre cu experiență în terapii detox. Costul consultației este inclus în costul pachetului, dar dacă din oricare motiv nu se va urma terapia, prețul consultației va fi reținut pacientului.


Programare la telefon 031.405.0350
sau completând formularul.


Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii


Alegi o terapie cu numărul de sesiuni pe care le dorești
IV Formula Detox
IV S-Acetil Glutation (1200 mg)
IV Gluthation (1200 mg)
IV Acid alfa lipoic 600 mg
NAD+
Sauna infraroșu sau umedă - 50 min
Drenaj limfatic 50 minute

Date personale

Pachete terapeutice personalizate


Prin pachetele terapeutice venim în întâmpinarea persoanelor care se confruntă cu anumite probleme de sănătate şi mai ales a acelora care sunt preocupaţi să prevină apariţia bolilor cronice. Înaintea instalării oricărei boli există un interval de luni sau chiar ani în care organismul dă semne de slăbiciune, anunţând însăşi afecţiunea care va urma. Acum este momentul în care, dacă intervenim, putem cu eforturi minime să evităm o boală cronică, care s-ar putea să ne scadă mult calitatea vieţii şi durata acesteia, indiferent de eforturile şi cheltuielile pe care le vom face ulterior.

Pachetele terapeutice personalizate te pot ajuta să-ţi menţii sănătatea şi chiar să o redobândeşti.