Header testare COVID

Testare COVID-19
RT-PCR, ANTIGEN și anticorpi

În prezent există trei metode de testare pentru COVID-19: testarea unei infecții active prin testul rapid ANTIGEN și testul RT-PCR sau testarea expunerii anterioare (testul anticorpilor). Testele ANTIGEN și PCR detectează materialele virale prezente în fluidul corporal, în timp ce testele cu anticorpi detectează nivelul anticorpilor produși după apariția unei infecții.EXTRAlab-PCR

Teste RT-PCR și ANTIGEN în cadrul programului național de testare COVID-19

Testul standard pentru diagnosticarea COVID-19, care utilizează metoda RT-PCR, ca și testul ANTIGEN, are în vedere identificarea unei probe prelevate din celule sau lichide din nasul sau gâtul unei persoane – exsudat nazofaringian și faringian – pentru o secvență genetică specifică din SARS-CoV-2. Determinarea secvenței virale specifice, confirmă diagnosticul de COVID-19.

Proces testare COVID: recoltare, liza celulară și amplificare RT-PCR

Recoltarea exsudatului nasofaringian se poate face numai la 4 ore după consumul de băuturi şi alimente.

Test Real Time PCR
170 lei

Se eliberează până la 24 de ore după recoltare.

Test ANTIGEN
55 lei

Se eliberează în 30 de minute de la recoltare.


Pentru reduceri de grup vă rugăm să ne contactaţi la telefon 0771.771.333.

Nu este nevoie de programare pentru testare COVID-19.

Recoltarea pentru testele PCR, Antigen şi Anticorpi este făcută în strada Virgiliu 81, Bucureşti, de luni până vineri între orele 08 și 14 și sâmbăta între orele 08 și 10 în spaţiile amenajate special de către clinica noastră cu respectarea reglementărilor Ministerului Sănătăţii. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la numărul 0770.637.804.

Rezultatul va fi eliberat şi în limba engleză.


Teste anticorpi IgG şi IgM

Testele ne indică faptul că am contactat sau nu în trecut COVID-19 precum şi nivelul de anticorpi ce sugerează dacă boala mai este încă activă precum şi cât de puternic este răspunsul imun la aceasta. Testul nostru, realizat prin chemoluminiscenţă, oferă o determinare precisă a titrului de anticorpi, adică nivelul de afectare în prezent prin anticorpii IgM, cât şi nivelul răspunsului imun prin dozarea titrului de anticorpi IgG.

Testarea constă în recoltarea unei simple probe de sânge. Rezultatul testelor se eliberează în cel mult 24 de ore de la momentul recoltării. Costul unui test este de 100 lei.

Test IgG COVID-19
100 lei

Se eliberează în cel mult 24 de ore după recoltare.

Test IgM COVID-19
100 lei

Se eliberează în cel mult 24 de ore după recoltare.Programare pentru
testare COVID-19

Veţi fi contactat în cel mai scurt timp după trimiterea formularului completat de pe numărul 0770.637.804. Pe acelaşi număr ne puteţi contacta privind informaţii despre testarea COVID-19.


Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii