Testare COVID-19
RT-PCR şi anticorpi

În prezent există două metode de testare pentru COVID-19: testarea unei infecții active (testul RT-PCR) sau testarea expunerii anterioare (testul anticorpilor). Testele PCR detectează materialele virale prezente în fluidul corporal, în timp ce testele cu anticorpi detectează nivelul anticorpilor produși după apariția unei infecții.
Teste RT-PCR – în cadrul programului naţional de testare COVID-19

Testul standard pentru diagnosticarea COVID-19, care utilizează metoda RT-PCR, are în vedere identificarea unei probe prelevate din celule sau lichide din nasul sau gâtul unei persoane – exsudat nazofaringian și faringian – pentru o secvență genetică specifică din SARS-CoV-2. Determinarea secvenţei virale specifice, confirmă diagnosticul de COVID-19.

Recoltarea exsudatului nasofaringian se poate face numai la 4 ore după consumul de băuturi şi alimente.

Test Real Time PCR
250 lei

Se eliberează până la 24 de ore după recoltare.

Reduceri de
grup

Vă rugăm să ne contactaţi la telefon 0771.771.333.

Recoltarea este făcută în strada Virgiliu 81, Bucureşti, în fiecare zi între orele 8 şi 12 în spaţiile amenajate special de către clinica noastră cu respectarea reglementărilor Ministerului Sănătăţii.

Rezultatul va fi eliberat şi în limba engleză.


Teste anticorpi IgG şi IgM

Testele ne indică faptul că am contactat sau nu în trecut COVID-19 precum şi nivelul de anticorpi ce sugerează dacă boala mai este încă activă precum şi cât de puternic este răspunsul imun la aceasta. Testul nostru, realizat prin chemoluminiscenţă, oferă o determinare precisă a titrului de anticorpi, adică nivelul de afectare în prezent prin anticorpii IgM, cât şi nivelul răspunsului imun prin dozarea titrului de anticorpi IgG.

Testarea constă în recoltarea unei simple probe de sânge. Rezultatul testelor se eliberează în cel mult 24 de ore de la momentul recoltării. Costul unui test este de 100 lei.

Test IgG COVID-19
100 lei

Se eliberează în cel mult 24 de ore după recoltare.

Test IgM COVID-19
100 lei

Se eliberează în cel mult 24 de ore după recoltare.Programare pentru
testare COVID-19

Veţi fi contactat în cel mai scurt timp după trimiterea formularului completat de pe numărul 0770.637.804. Pe acelaşi număr ne puteţi contacta privind informaţii despre testarea COVID-19.


Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii