image
Departamente

Psihiatrie

Cazurile psihiatrice sunt abordate integrativ bio-psiho-socio-spiritual și cu profesionalism, acordând timp adecvat pentru fiecare consultație.

 

Cabinetul de Psihiatrie al Clinicii Imunomedica oferă servicii de evaluare, consiliere psihologică de scurtă durată și consiliere spirituală. Abordarea este una cuprinzătoare, multidisciplinară, care se concentrează asupra întregii persoane, vizând sănătatea mentală, somatică, spirituală, emoțională, dar și mediul în care trăiește pacientul. O asemenea abordare este deosebit de importantă, cu atât mai mult cu cât clinica noastră tratează în special afecțiuni oncologice. Este o realitate documentată clinic că înțelegerea propriilor probleme psiho-spirituale și depășirea crizelor interioare sunt esențiale în procesul de vindecare somatică, la fel ca și raportarea corectă la boală și moarte. Un prim efort al terapeutului este acela de a-l face pe pacient să conștientizeze faptul că tratamentul terapeutic nu este o resursă magică, ci presupune un efort conștient, susținut și curajos din partea lui, la nivel cognitiv și comportamental.

Abordarea este una personalizată, pentru că tratăm oameni, nu boli. Facem efortul de a găsi cel mai potrivit tratament pentru fiecare pacient, evaluând atent diferitele aspecte din viața acestuia. Pacientul, dar și familia acestuia primesc explicații clare și complete despre cum să gestioneze cât mai bine problema, oferindu-se ceea ce în termeni tehnici se numește psihoeducație. Adică, sunt învățați cum să ajungă la un mod de viață și o astfel de abordare a lumii interioare, prin care să depășească criza și să reintre în normalitate.

 


 

Puteți să ne contactați pentru a rezerva un loc pentru consultație față către față sau prin telepsihiatrie (Zoom, WhatsApp video). Cabinetul nostru are contract cu Case de Asigurări de Sănătate.

 


 

image
Fă o programare, de luni până vineri
între orele 7:30 - 19:30!

Serviciu clienți — 031.405.0350

sau scrie-ne și te sunăm noi în maxim 2 ore