image
Departamente

Diagnostic diferențial. Medicină internă

În cadrul acestui serviciu încercăm să ajungem la un diagnostic final la pacienții la care un astfel de diagnostic încă nu a fost găsit.

Diagnosticul final este în aceste cazuri, de cele mai multe ori, unul "unificator” (acel "unifying diagnosis” de care vorbesc medicii americani), care include în logica sa toate sau aproape toate celelalte diagnostice de etapă, rezultatele clinice și paraclinice.

Un asemenea demers poate părea îndrăzneț. Noi însă nu pornim la acest drum pentru că ne considerăm mai buni sau mai deștepți. Ci pentru că avem convingerea că ne vom putea atinge țelul: dedicând mult mai mult timp (măsurat în ore) unui caz dezvoltând anumite strategii de lucru specifice rezolvării unor astfel de cazuri folosind tehnologia de ultimă generație pe care o avem la îndemână: laborator performant, inclusiv NGS ("Next-Generation-Sequenting”) sau detecția metalelor grele învățând de la alte astfel de centre de diagnostic europene Și, atunci când nu vom ajunge singuri la un diagnostic mulțumitor, căutând experții și centrele din Europa care ar putea să ne ajute în demersul nostru.

Programările pentru acest serviciu se fac la dr. Laurențiu Broscaru.

image
Fă o programare, de luni până vineri
între orele 7:30 - 19:30!

Serviciu clienți — 031.405.0350

sau scrie-ne și te sunăm noi în maxim 2 ore