image
Tratamente

S-acetil Glutation intravenos, de câteva ori mai eficient decât Glutationul

Glutationul este cel mai important antioxidant produs de corpul uman în fiecare celulă, fiind concentrat în ochi, piele, rinichi, splină și ficat, unde protejează aceste organe sensibile.
Glutationul are multe funcții în organism. În afară de faptul că este principalul antioxidant intracelular, acționează și ca principalul detoxifiant al celulei, protejându-ne de numeroasele substanțe petrochimice, pesticide, fungicide și alte toxine din aerul pe care îl respirăm.
Glutationul are, de asemenea, rol de chelator de metale grele, deintoxificând organismul de metale precum mercurul, antimoniul, arsenicul, plumbul și cadmiul. Prin activitatea sa antioxidantă, Glutationul protejează de deteriorare mitocondriile și celulele sistemului nervos.
Reducerea inflamației intracelulare și a stresului oxidativ sunt, de asemenea, funcții cheie ale Glutationului.Atunci când Glutationul lipsește din organism, suntem expuși bolilor imune, neurologice sau metabolice, cum ar fi Parkinson, Alzheimer, scleroză multiplă, cancer, psoriazis, dar și bolilor cardiovasculare, infecțiilor virale sau bolilor de ochi și cardiovasculare.

Glutationul ne protejează de:

- stresul oxidativ,
- intoxicarea cu metale toxice,
- intoxicarea cu alcool,
- poluanții organici persistenți.

Glutation vs. S-Acetil Glutation

Spre deosebire de Glutation, S-acetil glutation este mult mai bine absorbit în organism. Nu este afectat de peptidazele din sânge și este absorbit intact în celulă unde gruparea acetil este scindată producând un Glutation redus.
S-acetil Glutationul este foarte biodisponibil și, spre deosebire de alimentele cu glutation, poate să traverseze bariera hemato-encefalică. S-a constatat că după administrarea de S-acetil Glutation poate fi încă detectată în sânge o cantitate eficientă de glutation la aproximativ 50-60 de minute, în timp ce Glutationul nu mai poate fi detectat în sânge la aproximativ 10 minute după administrarea de Glutation simplu.

De asemenea, s-a demonstrat în numeroase studii că S-acetil Glutationul crește rapid nivelurile intracelulare de Glutation fără a crește și consumul de energie.

Patologii

Administrarea de S-acetil Glutation intravenos este eficientă în tratarea unor patologii precum:
-Parkinson,
- scleroză multiplă,
- Alzheimer,
- cancer,
- astm,
- psoriazis,
- boli cardiovasculare.

Mod de administrare

S-acetil Glutationul nu se absoarbe foarte bine pe cale orală, de aceea administrarea intravenoasă rămâne cea mai eficientă.
Ca și în cazul altor suplimente, echilibrul corect de nutrienți este crucial pentru a maximiza rezultatele. Astfel, ar trebui să vă asigurați niveluri optime de ingrediente sinergice atunci când administrați Glutationul. Acestea includ vitamine, în special B6, B12, C și E, și coenzima Q10.
Vitamina C, de asemenea, ajută la creșterea nivelului de glutation în globulele roșii din sânge și limfocite, în timp ce vitamina E lucrează sinergic cu glutationul pentru a preveni deteriorarea oxigenului reactiv.
image
Fă o programare, de luni până vineri
între orele 7:30 - 19:30!

Serviciu clienți — 031.405.0350

sau scrie-ne și te sunăm noi în maxim 2 ore