image
Departamente

Medici. Ginecologie

Dr. ENE STEFANIA

Medic specialist obstetrică ginecologie
Medic specialist chirurgie pediatrică
Competență ultrasonografie obstetrică și ginecologie
Competență histeroscopie și laparoscopie

Competență colposcopie

 Sunt medic cu două specialități. Prima este aceea de chirurg pediatru obținută în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Maria Sklodowska Curie” (Budimex).  A doua este aceea de ginecolog obținută la Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului "Alessandrescu- Rusescu” (Maternitatea Polizu). Acestor specialități li s-au adăugat competențe de histeroscopie, laparoscopie, ecografie obstetrică - ginecologică. Activitatea curentă se desfășoară în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București.

Cine sunt?
Sunt femeie, sunt mamă, sunt soție și sunt medic. Sunt născută la Chișinău pe vremea când se folosea alfabetul chirilic în care nu există litera F, astfel încât în documentele oficiale sunt trecută ca "Stepanida”. Însă de la Botez sunt Stefania…
A fi femeie nu a fost o alegere, ci a fost un dat și un dar, așa cum este pentru fiecare dintre noi. Am ajuns însă să mă bucur de acest dar pe care îl consider o binecuvantare.
Sunt mamă a două fete și trei băieți, toți niște copii minunati. Ei sunt cea mai puternică motivație a tot ceea ce fac în viața mea în acest moment. Dar sincer, nu excelez la capitolul maternitate!
Sunt soție atunci când se termină viața profesionala și începe cea privată. Dar sincer, nu excelez nici la acest capitol!
Sunt medic cu două specializări. Prima este aceea de chirurg pediatru.  A doua este aceea de ginecolog. Trebuie să recunosc că prima specializare m-a bucurat mai mult decât a doua, dar am cunoscut desăvârșirea profesională doar după ce am devenit ginecolog. Încerc să fiu cel mai bun doctor pentru pacientele mele.

image
Fă o programare, de luni până vineri
între orele 7:30 - 19:30!

Serviciu clienți — 031.405.0350

sau scrie-ne și te sunăm noi în maxim 2 ore