image
Cancer

Recuperare

Intervenția chirurgicală, radioterapia, chimioterapia si imunoterapia sunt abordările terapeutice principale in tratamentul oncologic modern. Ele pot fi salvatoare in multe cazuri si constituie o parte vitala a strategiei noastre terapeutice.

Tot ele implica însă si un anumit grad de risc prin pleiada de efecte adverse potențiale. Astfel, recuperarea în urma acestor intervenții, mai ales în cazul unui succes terapeutic, constituie un obiectiv foarte important. În cazul în care aceasta nu este făcută la timp, riscul apariției sau menținerii unor afecțiuni grave este destul de mare, iar recidiva devine foarte probabilă.

Acesta este motivul pentru care o evaluare precisă a parametrilor biologici din care am enumera doar starea de inflamație, imunitatea, statusul hepatic, sunt indispensabile pentru o evoluție bună a stării de sănătate a pacientului.

In funcție de rezultatele unei astfel de evaluări pot fi abordate strategii terapeutice suportive ce duc la reducerea inflamației cronice și la întărirea imunității, la reducerea toxicității, dar și la reechilibrare psiho-emoțională.

Deprinderea unui stil de viață sănătos devine o temă esențială în acest orizont de recuperare post-cancer și de profilaxie a recidivei.

Toate acestea, atât tratamentul oncologic, cat si cel sportiv, pot fi realizate în clinica noastră. Cel oncologic – respectând un standard înalt terapeutic, iar cel suportiv – prin punerea la dispoziție a unui panel complex de analize medicale și printr-o abordare multidisciplinară, pe care clinica noastră, prin specialiști din mai multe domenii, v-o pune la dispoziție.
image
Fă o programare, de luni până vineri
între orele 7:30 - 19:30!

Serviciu clienți — 031.405.0350

sau scrie-ne și te sunăm noi în maxim 2 ore