image
Departamente

Oncologie

Centrul ImunoMedica oferă pacientului oncologic accesul la o abordare multidisciplinară și personalizată a bolii potrivit celor mai înalte standarde medicale și științifice.

Medici, nutriționiști, asistenți și alți specialiști în cancer se adună periodic la aceeași masă pentru a discuta problemele și nevoile specifice fiecărui pacient ca și planul personalizat de tratament. De asemenea, relația pacient-medic este una foarte apropiată bazată pe explicarea și înțelegerea bolii.

Suntem alături de pacient și familie pe tot parcursul actului medical – diagnostic, tratament, monitorizare, terapie simptomatică. O comunicare eficientă medic - pacient asigură complianță ridicată și rezultate optime. Un pacient bine informat este un pacient care obține cele mai bune rezultate terapeutice.

Așadar, pentru noi este esențial ca pacientul să participe activ la actul terapeutic prin conștientizarea acestuia, dar și prin împărtășirea din atenția, empatia și dragostea arătată de întregul personal medical.

Echipa medicală, aparatura de laborator și celelalte echipamente medicale de ultimă generație prezente în clinica noastră fac ca monitorizarea evoluției bolii, chimioterapia, imunoterapia și terapiile support să fie la același nivel profesional și științific cu marile clinici oncologice din întreaga lume.

image
Fă o programare, de luni până vineri
între orele 7:30 - 19:30!

Serviciu clienți — 031.405.0350

sau scrie-ne și te sunăm noi în maxim 2 ore