image
Cancer

Prevenție

Cancerul, boala secolului XXI se răspândește cu o viteză aproape epidemică în majoritatea țărilor lumii dezvoltate. În aceste condiții, tot mai multe eforturi se fac în direcția determinării factorilor de risc care duc la apariția cancerului si a strategiilor prin care aceștia pot fi contracarați.

Poate fi prevenit cancerul? Desigur, în primul înțelegând ce înseamnă un stil de viață sănătos și făcând prin urmare alegerile cele mai bune pentru sănătatea noastră. Nu trebuie însă să ne oprim aici. Multitudinea factorilor de risc pe care le presupune tumultoasa și stresanta existență cotidiană, poluarea mediului și nu numai impun și un screening periodic pentru a ne a putea asigura sănătatea.

Pentru aceasta, trebuie diagnosticate si tratate spre exemplu cauzele inflamației silentioase, care poate acompania de-a lungul mai multor ani viitorul pacient oncologic. De asemenea, trebuie identificate și eliminate infecțiile ascunse, detoxifiate metalele grele și organotoxinele care pot induce cancerul.

Așadar, apelând la specialiștii noștri se vor putea afla soluții la multe dintre problemele de sănătate cronice, manifestate prin oboseală, slăbiciune, dureri confuze în corp și alte simptome care adesea trec neobservate, dar care semnalează de timpuriu pericolul declanșării unei boli grave precum cancerul.

Scopul demersului terapeutic va fi crearea premizelor unui sistem imunitar puternic, cu restaurarea stării de sănătate si prevenția apariției cancerului.
image
Fă o programare, de luni până vineri
între orele 7:30 - 19:30!

Serviciu clienți — 031.405.0350

sau scrie-ne și te sunăm noi în maxim 2 ore