Oncologie personalizata

Oncologie personalizată


Oncologia personalizată pleacă de la constatarea că fiecare tumoră solidă și malignitate hematologică sunt unice în ce privește cauza, rata de progresie și răspunsul la terapiile convenționale. Astfel, prin examinarea unor biomarkeri specifici, cum ar fi expresiile și mutațiile genetice ale celulelor tumorale, dar și prin corelarea cu factorii clinici, precum starea bolii, predicția privind evoluția bolii și răspunsul la tratament, putem individualiza terapiile, concepând tratamentul în funcție de datele fiecărui pacient.

Aceasta înseamnă atât o selectare a terapiilor optimale, cât și a dozajului medicamentelor, care presupun o mai bună rată de răspuns, un efect toxic mai redus și o îngrijire medicală mai eficientă pentru pacient.
Pentru a satisface exigențele medicinii de precizie, în clinica noastră testăm chimiosensibilitatea celulelor tumorale la chimioterapicele specifice și facem secvențierea NGS pentru determinarea tratamentelor țintite. Astfel cu ajutorul celor mai relevante tehnologii moleculare și abordări bioinformatice, oncologii noștri pot lua cele mai bune decizii privind soluția terapeutică personalizată.

Obiectivele sau strategiile oncologiei personalizate


pic

Lupta cu cancerul


pic

Prevenirea recăderii și a metastazelor

image
Fă o programare, de luni până vineri
între orele 7:30 - 19:30!

Serviciu clienți — 031.405.0350

sau scrie-ne și te sunăm noi în maxim 2 ore