Oncologie personalizata

Oncologie personalizată


Oncologia personalizată pleacă de la constatarea că fiecare tumoră solidă şi malignitate hematologică sunt unice în ce privește cauza, rata de progresie şi răspunsul la terapiile convenţionale. Astfel, prin examinarea unor biomarkeri specifici, cum ar fi expresiile şi mutaţiile genetice ale celulelor tumorale, dar şi prin corelarea cu factorii clinici, precum starea bolii, predicţia privind evoluţia bolii şi răspunsul la tratament, putem individualiza terapiile, concepând tratamentul în funcție de datele fiecărui pacient.

Aceasta înseamnă atât o selectare a terapiilor optimale, cât şi a dozajului medicamentelor, care presupun o mai bună rată de răspuns, un efect toxic mai redus şi o îngrijire medicală mai eficientă pentru pacient.
Pentru a satisface exigenţele medicinii de precizie, în clinica noastră testăm chimiosensibilitatea celulelor tumorale la chimioterapicele specifice şi facem secvenţierea NGS pentru determinarea tratamentelor ţintite. Astfel cu ajutorul celor mai relevante tehnologii moleculare şi abordări bioinformatice, oncologii noştri pot lua cele mai bune decizii privind soluţia terapeutică personalizată.

Obiectivele sau strategiile oncologiei personalizate


pic

Lupta cu cancerul


pic

Prevenirea recăderii şi a metastazelor

image
Fă o programare, de luni până vineri
între orele 7:30 - 19:30!

Serviciu clienți — 031.405.0350

sau scrie-ne și te sunăm noi în maxim 2 ore