Centrul Lyme

Hidrocolonoterapia în boala Lyme


O mare parte din Toxine și metale grele în procesul de chelare sunt eliminate prin colon. Încât curățarea colonului de deșeurile alimentare depuse de-a lungul timpului devine o necesitate în procesul de detoxifiere.

De asemenea, refacerea microbiomului joacă un rol esențial în îmbunătățirea răspunsului imun și a unei mulțimi de funcții metabolice.

Hidrocolonoterapia în boala Lyme

Beneficiile
colon hidroterapiei


Eficientizează
sistemul digestiv

Pe măsură ce colonul se curăță, împinge deșeurile alimentare nedigerate prin sistem, lăsând cale liberă pentru absorbția mai bună a nutrienților. Dacă deșeurile rămân prea mult timp în organism, devin un teren fertil pentru bacterii rele și îmbolnăvire. Un colon curățat în urma unei proceduri de detoxfiere permite deșeurile nedigerate să treacă ușor prin el și să se evacueze, ceea ce rezolvă probleme precum sindromul de colon iritabil, balonarea și gazele, diareea și chiar refluxul esofagian.

Întărește
sistemul imunitar

Creează un mediu curat și sănătos pentru cultivarea bacteriilor bune. Conduce la dispariția candidozei, aftelor și respirației urât mirositoare. Mărește gradul de absorbție al vitaminelor și mineralelor.

Mărește nivelul de energie și
îmbunătățește starea psihică

- Senzație de ușurare, prospețime și energie.
- Reducerea senzației de letargie și oboseală.
- Limpezește mintea, reduce durerile de cap, îmbunătățește somnul.

Scoaterea toxinelor din corp este întineritoare, deoarece realocă energia folosită de obicei pentru împingerea reziduurilor până la celălalt capăt al intestinului. Persoanele care au făcut detoxifierea colonului spun că au o circulație sanguină mai bună, un somn mai odihnitor și un nivel mult mai mare de energie.

Crește gradul de absorbție al
vitaminelor și nutrienților în organism

Un colon curățat va permite doar absorbția de apă, vitamine și nutrienți în fluxul sanguin, pe când înainte prin pereți săi pătrundeau și toxine și bacterii. Când colonul este detoxificat, lasă cale liberă nutrienților esențiali să ajungă la celulele organismului.Pentru mai multe informații, mergi în pagina Hidrocolonoterapia

image
Fă o programare, de luni până vineri
între orele 7:30 - 19:30!

Serviciu clienți — 031.405.0350

sau scrie-ne și te sunăm noi în maxim 2 ore