Centrul Lyme

Curatron în boala Lyme


Câmpurile electromagnetice pulsate de joasă frecvență reprezintă poate cea mai eficientă magnetoterapie cu rezultate într-o mulțime de patologii. Între aceste tehnologii, Curatron ocupă un loc de frunte, considerat în prezent cea mai eficientă tehnologie PEMF, controlată de computer.


Curatron în boala Lyme

În principal, studiile demonstrează că folosirea magnetoterapiei PEMF conduce la o îmbunătățire a circulației a funcționării sistemelor endocrine, a răspunsului imun și o reducere a inflamației.

Rezultatele cercetărilor arată că PEMF poate îmbunătăți refacerea țesuturilor prin modularea căilor de semnalizare a inflamației. Astfel, se constată că în urma expunerii celulare la acest câmp electromagnetic de joasă frecvență este crescută secreția cytokinelor antiinflamatoare precum IL-3, IL-4, și IL-10 și scăzută producția cytokinelor proinflamatorii implicate în bolile autoimune și în Lyme cum are fi IL-1b, IL-6, IL-17A, precum și TNF-α.

Prin diverse mecanisme moleculare tehnologia PEMF cum ar fi căile de semnalizare JNK MAPK inhibă neuroinflamația, ceea ce o face extrem de eficientă în toate patologiile care presupun acest fenomen, de exemplu în Scleroza Multiplă și în boala Lyme. Utilitatea tehnologiei Curatron în Lyme se evidențiază și prin efectul terapeutic pe care îl are în tratarea inflamațiilor articulare prin creșterea receptorilor de Adenosin A2A and A3AR care contribuie la rândul lor la inhibarea producției de cytokine proinflamatorii.Pentru mai multe informații mergi în pagina Curatron

image
Fă o programare, de luni până vineri
între orele 7:30 - 19:30!

Serviciu clienți — 031.405.0350

sau scrie-ne și te sunăm noi în maxim 2 ore