image
Cancer

Terapii

În lupta cu cancerul, obiectivele principale al clinicii ImunoMedica sunt creșterea capacității organismului de a se apăra, prin îmbunătățirea răspunsului imun, amplificarea efectului antitumoral al terapiilor convenționale și atenuarea efectelor adverse ale acestora.
Combatem totodată mecanismele de rezistență (multidrug resistance) care se fac adesea vinovate de metastazarea cancerului. În felul acesta, este îmbunătățit răspunsul la terapiile convenționale și crescută eficiența capacității sistemului imun de a ținti celulele și tumorile canceroase.
Soluțiile terapeutice adoptate au în vedere o gamă largă de terapii convenționale, adjuvante și suportive, în care sunt integrate concepte medicale confirmate printr-o temeinică cercetare științifică, dar și prin experiența clinică a numeroși specialiști în domeniul cancerului din întreaga lume.

Pacienții ImunoMedica au acces la cele mai noi tehnologii și inovații în domeniul diagnosticului și al tratamentelor, din momentul în care acestea și-au dovedit utilitatea, eficiența și siguranța. Avem convingerea că numai prin depășirea permanentă a limitelor actului medical devenit convențional putem să oferim pacienților noștri cea mai bună șansă de vindecare.

image
Fă o programare, de luni până vineri
între orele 7:30 - 19:30!

Serviciu clienți — 031.405.0350

sau scrie-ne și te sunăm noi în maxim 2 ore